19 Mart 2009 Perşembe

İNSANLARIN İYİLEŞTİRİLMESİ

Bugün toplum ve yasalarca herkesin üreme hakkı garantiye alınmıştır. Kalırımsal körlük taşıyanlar, embesiller, sapıklar, şiddete eğilimli psikopatlar, kız kardeşinin boğazını kesebilecek kadar beyni gelişmemiş canlı türleri..
Oysa kalıtımsal olarak kör olan birinin çocuğunun da hayatını karartmaya hakkı yoktur.. Babalık-Annelik güdüsüne sahip olan veya olduğunu iddia eden insanlar çocuklarının hayatlarını karartma hakkına sahip değildir! Olmamalıdır da!
Devletin görevi sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak olmalıdır. Zira Ulusun ve dolayısıyla Devletin geleceği buna bağlıdır.

Doğum öncesi iyi sağlık hizmeti sadece parası olanların değil, Türk Irkının her bireyinin hakkıdır.
Bu nedenle, gerek doğum öncesi testler herkes için ücretsiz ve zorunlu olmalı; eğer çocukta herhangi bir kusur ortaya çıkarsa “geç kürtaj” (doğum sonrası uyutulma) da dahil olmak üzere bütün seçenekler gözüne alınarak gerekirse kusurlu olanın Irkı bozmasına izin verilmemelidir.

Ayrıca.. Eğer çocuk sahibi olmak isteyen çiftte kalıtımsal körlük vs. varsa… ve eğer iyi bir ebeveyn olacaklarına karar verilirse, dölllenme mutlaka laboratuvar ortamında yapılmalı ve kusurlu genler bu süreçte ayıklanmalıdır.
Sağlık hizmeti, sadece zenginlerin hakkı değildir!